0-24  ›  +36 30 929 7006

Kínai ajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

2010-től rohamosan megnőtt a kínai biztonsági ajtók eladása Magyarországon, köszönhetően rendkívül alacsony árának, MABISZ ajánlásának, ill. az óriási hazai raktárkészletnek. 2-3 év elég volt ahhoz, hogy kiderüljenek azok a minőségi hiányosságok, amik egyre több munkát adnak a zár- és ajtószervizeknek. Ennyi idő elég volt a betörésből élőknek is ahhoz, hogy megismerjék az ajtó, ill. a zárszerkezet gyenge pontjait.
Félreértés ne essék: a kínai ajtók ár-érték arányban jók; ennyi pénzért (50-70.000 .-) nem lehet olyan ajtót gyártani, ill. beépíteni, ami minőségi és biztonsági szempontból is megfelel a komolyabb elvárásoknak. Szerencsére alkatrész utánpótlásról gondoskodnak a beszállítók, így a kínai ajtók javítása, karbantartása – néhány extrém esettől eltekintve – megoldható. Kínai biztonsági ajtók szerelésénél fel szoktunk ajánlani Ügyfeleinknek olyan megoldásokat, amelyekkel jelentősen megnövelhető az ajtók betörésvédelmi szintje (erősített törésvédő pajzs, törésvédett zárbetét, hevederzár…).
Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

Kínai ajtó termékeink

Kínai ajtó többpontos biztonsági zár

Kínai ajtó erősített törésvédő pajzs, kilincsgarnitúra

Kínai ajtó felső pajzs

Kínai ajtó zárbetét

Kínai ajtó rozetta

Kínai ajtó

Budapest (minden kerület) és Pest megye